USG-Reitsport

USG is een Duits bedrijf opgericht in 1998 door Stefan Schwanbeck. De missie van USG is het ontwikkelen van producten voor ruiters met de traditionele Duitse kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Vandaag de dag biedt USG een complete lijn voor paard en ruiter: Rijbroek & kleding voor kinderen, dames en mannen; bodyprotectors, paardenspullen , zadeldekjes en peesbeschermers zijn slechts een klein deel van de USG-lijn. USG heeft ook de kwaliteitsvolle handschoenen van RSL in het assortiment. Naast de artikelen voor paard en ruiter beschikt USG ook over een ruim assortiment Outdoor producten.


Bodyprotector

fullsizeoutput_10a

De bodyprotector ‘Flexi Motion’ garandeert optimale bescherming en draagcomfort. De driehoekige blokken zorgen voor maximale bewegingsvrijheid en passen zich gemakkelijk aan naar de vorm van het lichaam. Niet alleen de breedte maar ook de lengte van deze bodyprotector is aan te passen met de klittenband sluitingen op de schouders en buik.  Het materiaal waar de bodyprotector van is gemaakt is vuilafstotend en kan snel worden schoongemaakt met een vochtige doek.


Wilt u alle producten bekijken die USG verkoopt bekijken? Klik dan hier.