Team

 

Graag stellen wij u voor aan de medewerkers van Horsepoint International.


Berry van der Hoorn

fullsizeoutput_b1

Ik ben Berry van der Hoorn, oprichter van Horsepoint International.

Na het opdoen van de nodige werkervaring binnen diverse bedrijven en verschillende functies heb ik in 1997 Horspoint opgericht. Horsepoint is begonnen met de verkoop van voornamelijk cadeauartikelen. In de loop der jaren zijn Kingsland, Esperado, NAF, USG, RSL en PaardenParfum  toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast produceren we diverse producten onder het label Horsepoint.

Ik ben trots op waar Horsepoint nu staat. Een gezellig bedrijf met veel afwisseling in het werk en een grote diversiteit aan producten en collecties. Uiteraard ga ik zelf nog zeer graag op pad om klanten te bezoeken met onze producten.

 

 

 

 

 

 

 


Daphne Smeets

fullsizeoutput_10f

Ik ben Daphne Smeets en werkzaam bij Horsepoint als officemanager. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen dit gezellige bedrijf. Het leuke aan mijn functie vind ik de diversiteit en de zorg dat alles in goede banen geleid wordt. De leukste periodes bij Horsepoint zijn wanneer de nieuwe collecties geleverd worden.

In mijn vrije tijd ben ik druk met het rijden van mijn paard. Ga ik wandelen met mijn hond in het bos, waarna ik graag een terrasje pak en breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

 

 

 

 

 

 


Nicole Vermeulen

fullsizeoutput_af

Ik werk al sinds 2004 met veel plezier voor Horsepoint International BV en ik verzorg bij Horsepoint heel de financiële boekhouding met daarbij alle bijbehorende randzaken. In mijn jongere jaren was ik zelf een enthousiaste dressuur amazone, nu sta ik graag op de tennisbaan. Verder ga ik heel erg graag naar het strand.

 

 

 

 

 


 

Dionne Verschure

fullsizeoutput_ae

Ik ben Dionne Verschure. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Horsepoint als allround medewerkster. Een van de taken uit mijn takenpakket is het verwerken en verzenden van de orders. Uiteraard doe ik iedere dag mijn best om de orders zo perfect mogelijk de deur uit te doen. De dagen bij Horsepoint zijn druk, gevarieerd en gezellig. Ik ben altijd in voor een grapje en hou enorm van gezelligheid.

Naast mijn werk bij Horsepoint rijd ik meerdere paarden en ben ik actief in de springsport.


Lars Pronk

fullsizeoutput_ab

Enthousiast, betrokken en energiek, de verkoopmedewerker buitendienst van Horsepoint. Mijn naam is Lars Pronk, woonachtig in Noord- Holland en ben sinds juli 2015 werkzaam bij deze actieve groothandel uit Brabant. Het innovatieve assortiment van NAF is mijn verantwoordelijkheid waar ik dagelijks veel plezier aan beleef. In mijn vrije tijd ben ik actief met mijn eigen fokkerij, trainingsstal en bezoek ik graag een paardenevenement.

 

 

 

 

 

 


Denise Woudsma

fullsizeoutput_ac

Mijn grote passie is samen met mijn familie de fokkerij van paarden.  Daarnaast heb ik nog veel hobby’s zoals, paardrijden, skiën, shoppen, lekker eten, wijntjes en op stap gaan met gezellige mensen.
Voor ik in dienst kwam bij Horsepoint, ben ik vele jaren werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening als pedagogisch medewerker. De laatste jaren heb ik gewerkt als ondersteunend manager op een dressuurstal in de Achterhoek. Ik hou ervan om te werken met mensen die gemotiveerd zijn, en een passie hebben voor hun werk.

Uit het werken binnen het team bij Horsepoint International met alleen maar enthousiaste collega’s, een mooie klantenkring die ik mag bezoeken als “verkoper buitendienst” haal ik enorm veel energie, en uitdaging! Daarnaast werken wij ook nog eens met de allermooiste merken binnen de paardenbranche!