Paardenparfum

Perfect verzorgd met Paardenparfum! Paardenparfum levert 3 sprays, elk met een ander einddoel.


Vachtspray

Deze vachtspray vormt een geurmasker rondom uw paard/ pony, en maskeert langdurig de lichaamsgeur van uw paard door de effectieve combinatie van beproefde natuurlijke essentiële oliën. De spray verzorgt de huid met sesam-, advocado- en walnotenolie en bevat geen alcohol.

 

 

 

 

 


Glansspray

De Paardenparfum anti-klit glansspray met uitgelezen conditioners/voedingsstoffen, provitamine B5 en natuurlijke vitamine E geeft de manen, vacht en de staart een uitzonderlijke , zeer lang aanhoudende zijdeachtige glans en meer volume. De gerichte toepassing van deze beautyfluids zorgt ervoor dat het haar beter kan worden gekamd en beschermt tegen klitten in het haar.

 

 

Voor het beste resultaat van de Paardenparfum producten is het raadzaam uw paard als eerste te wassen met de Paardenparfum Sprayshampoo. De vacht en glansspray versterken de geur van de Paardenparfum Sprayshampoo.

 

 

 

 

 


Sprayshampoo

Deze shampoo in sprayvorm reinigt de huid en de vacht zorgvuldig en laat een lekkere honing geur achter. Door de sproeitoepassing is het eenvoudig aanbrengen en gemakkelijk om hardnekkige vlekken uit de vacht te verwijderen. De samenstelling van de Paardenparfum Sprayshampoo is dermatologisch getest.