Ambassadeurs


Jur Vrieling
‘NAF heeft heel veel verschillende producten, maar wat het belangrijkste is, NAF werkt echt!’

jur-vrielingJur is op zijn 13e zijn carriëre begonnen. Zijn vader Jan was een succesvol ruiter (o.a. Nederlands Kampioen). Samen met zijn vriendin Suzanne Tepper runt Jur een springstal in Holwierde waar alle faciliteiten aanwezig zijn om paarden op te leiden voor de topsport.
In 2014 heeft Jur met VDL Bubalu het WK goud en Olympisch zilver met het landenteam gewonnen. In 2015 werd hij met Zirocco Blue Europees Kampioen met het Nederlandse team en 2016 stond in het teken van de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Met gepaste trots kunnen wij Jur aan u presenteren als ambassadeur van NAF, samen houden wij zijn paarden gezond & fit.

 

 

 


Diederik van Silfhout
“Diederik kreeg de paardensport met de paplepel ingegoten”.

diederik-2Zijn vader Alex van Silfhout is een bekende (inter)nationale dressuurruiter met een eigen stal in Lunteren, waarbinnen Diederik een belangrijke rol speelt. In 2003 bereikte Diederik voor het eerst zelf het nationale podium tijdens het NK voor Junioren. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een bekende dressuurruiter die opvalt door zijn fantastische internationale resultaten met verschillende paarden.

 

 

 

 

 


Van Olst Horses
“In alles streven naar het kwalitatief hoogst haalbare”.

van-olst-2
Van Olst Horses is een professioneel paardenbedrijf  dat internationaal opereert binnen alle facetten van  de moderne spring- en dressuursport en de fokkerij.  Hengstenhouderij, opfok, sport en in- en verkoop,  vullen elkaar naadloos aan binnen een naar eigen  ervaring en eigen filosofie ontwikkeld systeem.  Binnen dit systeem spelen voeding & supplementen  een belangrijke en nadrukkelijke rol.

 

 

 

 

 


Dennis Ausma
“De gezondheid van mijn paarden staat hoog in het vaandel”.

Dennis is op zdennis-2ijn 6e begonnen met rijden, nadat een vriendin van zijn moeder ervoor zorgde dat hij het paardenvirus te pakken kreeg. Hij begon met rijden op een manege en toen hij 10 was kreeg

hij zijn eerste pony. Hier was hij vrij snel te groot voor, met als resultaat dat hij op zijn 13e over ging naar de paarden. Hier zijn ook de successen begonnen. Op zijn 16e reed hij voor het eerst Z dressuur, met zijn eigen opgeleide paard Dandy. Na alle ORUN opleidingen te hebben doorlopen en een aantal jaren op een manege te hebben gewerkt, is Dennis in 2001 een eigen sportstal begonnen.
In 2013 startte hij voor het eerst Grand Prix met de Bruin’s Randy (v. Gribaldi). Op dit moment heeft Dennis een aantal getalenteerde jonge en oudere paarden op stal staan, waaronder Udan, zijn huidige Grand Prix paard.

 

 


Leopold van Asten

Leopold van Asten, Vdl Groep Quintago Z100244_low

Voordat Leopold in 2000 begon met werken bij Stoeterij Duyselshof was hij al geruime tijd actief in de paardensport. Hij reed op jonge leeftijd al mee bij de Junioren en Young Riders. Leopold zijn topper is VDL Groep Zidane N.O.P. Zij schreven tijdens het 50-jarig jubilieum van Indoor Brabant de Rolex Grand Prix op hun naam.
Door de goede resultaten die Leopold en Zidane hebben behaald tijdens de Wereldbekerwedstrijden in Gothenburg en Bordeaux hadden zij zich zelfs geplaatst voor de Wereldbeker Finale 2017 in Omaha.

 

 


Iris van der Horst

“Met NAF ga ik vol vertrouwen het nieuwe enduranceseizoen in”

iris-2In 2009 is Iris van der Horst gestart met edurance rijden, op dit moment is deze doorzetter opgenomen in het A-kader endurance Senioren. Met haar 13-jarige Arabisch volbloed merrie Bnthe heeft ze meer dan 2.000 wedstrijdkilometers gereden, waarvan 10 x op een CEI.Op het EK in Samorin, waar met het team de bronzen medaille in de wacht werd gesleept eindigde Iris als 21e; er namen 66 combinaties deel en 37 haalden de eindstreep. September 2016 deed ze mee aan het Wereldkampioenschap endurance wederom in Samorin, waar ze al tweede Nederlander over de finish kwam en het team een bronzen teammedaille won.

 

 

 


Alexandra van der Peijl
“De paarden moeten zich de koning te rijk voelen”.

alexandraAlexandra van der Peijl is zelfstandig hippisch ondernemer in Oene en gespecialiseerd in het opleiden van jonge paarden. Een allround paardenvrouw met veel ervaring. Zo is ze gediplomeerd ORUN-instructeur, bestuurslid van de FNRS en tevens auteur van het boek “Presenteren kun je leren”. Samen met haar dochter Scarlett is ze een bekend gezicht binnen de hippische wereld.

Ze behaalden al menig succes met zowel merries als hengsten, aan de hand en onder het zadel. Alexandra & Scarlett halen graag het beste in een paard naar boven en gebruiken hierbij de NAF 5 Star supplementen. Ze vertrouwen in onze 100% natuurlijk en dopingvrije producten waarmee de paarden zich de koning te rijk voelen.

 

 

 


Patrick van der Meer

76156661-Van der Meer P-Chinook-NIEU16L68823

Het eerste paard waar Patrick bekend mee werd was Clark ATA. Met Clark behaalde Patrick verschillende successen en maakte zij de overstap naar nationaal niveau en heeft hij Clark uitgebracht tot en met de lichte tour. Patrick is uitgegroeid tot een succesvolle ruiter die verschillende lichte en zware tour paarden heeft afgericht en uitgebracht. Met zijn toppaard Uzzo werd Patrick in 2006 wereldkampioen bij de 5 jarige dressuurpaarden en won hij in 2007een bronzen medaille bij de 6 jarige.

Sinds 1997 runt Patrick samen met zijn vrouw Sylvia Trainingsstal “de Hoeve”.

 

 


 

Stal Argonaut

image1-2


Kim Noordijk

Kim en Don Davino Horsepoint


Kim van der Velden

IMG_5210-bewerkt

 


Maarten van Stek

 

 

Maarten van Stek is zijn paardensport carrière begonnen met diverse opleidingen, zoals die in Deurne, Warendorf en de Orun. Naast vele paarden in het ZZ-Licht te hebben uitgebracht, heeft Maarten tot en met Intermediair II gereden en heeft een aantal paarden Grand Prix klaar verkocht naar het buitenland. Zijn ambitie is om met zijn paard William het hoogst haalbare te bereiken en voor velen een betrouwbare en betrokken coach te zijn.