Over Horsepoint

Horsepoint International is in 1997 opgericht door Berry van der Hoorn. Gestart werd met de verkoop van cadeauartikelen en onder andere bandages en elastiekjes. Ondertussen is Horsepoint uitgegroeid tot een internationale groothandel op het gebied van paardensport artikelen.

De verkoop, van de cadeauartikelen en de eerste artikelen onder de naam Horsepoint, werd gestart van uit huis. In 1999 was het assortiment van Horsepoint dusdanig gegroeid dat een verhuizing naar een bedrijfspand noodzakelijk was. Dit pand werd gevonden in Zevenbergschenhoek. In ditzelfde jaar is Kingsland toegevoegd aan het portfolio. Een nieuwe stap in de opbouw van Horsepoint. Kingsland was toentertijd een merk met een klein assortiment wat in de loop der jaren is uitgeroeid naar een wereld merk dat niet in de ruitersportzaken kan ontbreken.

Mede door de toevoeging van Kingsland werd het pand in Zevenbergschenhoek te klein. De 2e verhuizing in 2005 naar het huidige pand in Oosterhout kon dan ook niet uitblijven. Dit pand werd op de groei uitgezocht. In de jaren na de verhuizing USG, Esperado en PaardenParfum en Peli aan het portfolio toegevoegd.

In 2014 kwam de mogelijkheid om de opslag gelegen naast het huidige pand van Horsepoint erbij te huren, wat met de groei van het assortiment geen overbodige luxe was.

Als klap op de vuurpijl is in 2015 het merk NAF (Natural Animal Feeds) toegevoegd aan het portfolio.

Horsepoint is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groothandel waar u terecht kunt voor al uw paardensport artikelen.